Kemper mini rookgenerator – op batterijen SB-01

 24,95

De Kemper rookgenerator SB-01 is ideaal voor het roken van voedsel, cocktails en nog veel meer. De perfecte toevoeging voor elke (thuis)kok! En een top toevoeging voor uw sous vide gerechten.

Kan worden gebruikt voor het roken met gesnipperd hout van verschillende boomsoorten, die vervolgens vlees, vis, groenten, fruit en kazen een heerlijke aroma en rokerige smaak geeft.

De smoker is compact en licht in gebruik en demonteerbaar en past bijvoorbeeld in iedere keukenlade.

De mini rookoven is gemaakt van hoogwaardig kunststof en geborsteld aluminium. Het spiraal en het rooster is gemaakt van roestvrij staal.

U plaatst het zaagsel in de opening, vervolgens activeert u het apparaat en steekt vervolgens het houtzaagsel aan. Er zal zeer snel, door de aanzuiging, rook ontstaan. De binnenzijde waar het zaagsel ingaat is van dik metaal waardoor het zaagsel zal blijven gloeien en zijn rooksmaak zal afgeven.

Technische specificaties:

  • Voeding: 4 x AA 1,5V (niet inbegrepen)
  • Buis: 10 x 80 mm
  • Rubberen slang: 12 x 250 mm (inwendig  10 mm)

Inclusief: Rookgenerator, buis en rubberen slang. Geheel is dus zonder het zaagsel, en de afdekkap. Deze zijn hiernaast te vinden.

TIP: het roken van kruiden is ook mogelijk, zo kunt u net dat beetje extra aan uw gerecht geven.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1516001 Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , ,
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.